Bent u opzoek naar een webontwikkelaar in de omgeving Utrecht? Verbeek Solutions kan u verder helpen! Wij ontwikkelen websites met passie en een doordacht plan voor optimale prestaties!

Wordpress op maat

Wij bouwen krachtige websites die precies aansluiten bij uw wensen. Wij gebruiken geen vooraf gemaakte lay-outs en kunnen de website precies zó maken als u wenst.

Snel, krachtig, schaalbaar

Een website in WordPress heeft vele voordelen. WordPress maakt de website onderhoudbaar en wij zorgen voor snelheid, kracht en schaalbaarheid.

Strategie

Een website met een goede strategie is erg belangrijk voor de gebruikers ervaring en de conversie van de website. Wij ontwikkelen een strategie die bij uw bedrijf past.

Opzoek naar een webontwikkelaar in Utrecht?

Altijd een passende oplossing

Wij werken vanuit Utrecht en ontwikkelen WordPress websites die nauw aansluiten bij het doel van u en uw bedrijf. Wij hebben ruime ervaringen en vinden altijd een passende oplossing voor uw uitdaging. Hierbij houden wij rekening met de gebruikerservaring en zoekoptimalisatie, zodat u het verschil van een website merkt.

Een standaard website of één met een uitdagend design. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het zo gek te maken als u zelf wilt. Van het design van een complete huisstijl tot het maken van uw webshop. Verbeek Solutions heeft voor u de oplossing. 

Waarom een WordPress website?

WordPress is een content management systeem dat u als gebruiker de mogelijkheid biedt om uw website gemakkelijk aan te passen, te beheren en uit te breiden. Omdat dit achter uw website draait, kunt u zelf ten alle tijden de teksten, afbeeldingen en linkjes aanpassen. 

Daarnaast hoeven wij geen regel code aan te passen waardoor het voor ons minder werk is om een website te bouwen die voldoet aan uw verwachtingen. En daarom is het voor u goedkoper!

Bovendien is WordPress makkelijk uitbreidbaar. Wilt u van uw blog-website een webshop maken? Geen probleem! Binnen WordPress kan dit binnen dezelfde dag nog geregeld worden. Hierdoor is uw website snel aangepast aan uw toekomstvisie en de alsmaar veranderende markt. 

Aanpasbaarheid

Goedkoop

Uitbreidbaar

Gemakkelijk

Overzichtelijk

iDeal betalingen

Geen code

Webshop in WordPress

Binnen het systeem van WordPress zijn er veel dingen mogelijk. Zo ook een webshop. Het systeem maakt het beheer en onderhoud van een webshop toegankelijk voor iedereen! Ondertussen kunnen uw klanten veilig afrekenen via iDeal of andere betaalmogelijkheid. 

Het systeem biedt tal van mogelijkheden: van voorraadbeheer tot automatische mailing-lijsten zodat de webshop het best aansluit bij uw bedrijf en processen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tijs Verbeek | Founder Verbeek Solutions

“Wij denken graag met U mee om tot een oplossing te komen die het best bij u en uw bedrijf past.
Tijs Verbeek – Founder Verbeek Solutions