WordPress hulp gezocht?

webontwikkelaar Utrecht - Verbeek Solutions - WordPress logo

Loopt u vast met WordPress of heeft u vragen over uw WordPress website? Wij kunnen u helpen!

WordPress is een veel gebruikt content management systeem dat het voor iedereen mogelijk maakt om zelf een website te bouwen. Toch is de opstartfase niet altijd even makkelijk. Hierbij kan u tegen verschillende dingen aanlopen die u kunnen belemmeren in het gebruik van dit fijne systeem. Wij bieden een oplossing! Met al uw vragen kunt u terecht bij Verbeek Solutions! Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van WordPress en kunnen u hierdoor helpen bij allerlei problemen die zich kunnen voordoen rondom WordPress. 

Waarom een WordPress website?

WordPress is een content management systeem dat u als gebruiker de mogelijkheid biedt om uw website gemakkelijk aan te passen, te beheren en uit te breiden. Omdat dit achter uw website draait, kunt u zelf ten alle tijden de teksten, afbeeldingen en linkjes aanpassen. 

Daarnaast hoeven wij geen regel code aan te passen waardoor het voor ons minder werk is om een website te bouwen die voldoet aan uw verwachtingen. En daarom is het voor u goedkoper!

Bovendien is WordPress makkelijk uitbreidbaar. Wilt u van uw blog-website een webshop maken? Geen probleem! Binnen WordPress kan dit binnen dezelfde dag nog geregeld worden. Hierdoor is uw website snel aangepast aan uw toekomstvisie en de alsmaar veranderende markt. 

 

Aanpasbaarheid

Goedkoop

UItbreidbaar

Gemakkelijk

Overzichtelijk

iDeal betalingen

Geen code

Webshop in WordPress

Binnen het systeem van WordPress zijn er veel dingen mogelijk. Zo ook een webshop. Het systeem maakt het beheer en onderhoud van een webshop toegankelijk voor iedereen! Ondertussen kunnen uw klanten veilig afrekenen via iDeal of andere betaalmogelijkheid. 

Het systeem biedt tal van mogelijkheden: van voorraadbeheer tot automatische mailing-lijsten zodat de webshop het best aansluit bij uw bedrijf en processen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen?

Tijs Verbeek | Founder Verbeek Solutions

“Wij denken graag met U mee om tot een oplossing te komen die het best bij u en uw bedrijf past.

Tijs Verbeek – Founder Verbeek Solutions

Websites

Website ontwikkeling vanaf nul, óf met gebruik van WordPress.

Webshops

Webshops met WordPress en WooCommerce.

Webhosting

Webhosting aangepast op uw wensen en verbruik.

Content

Professionele en passende teksten voor uw hele website.