Wordpress hulp gezocht? Verbeek Solutions helpt u verder!

Websites in WordPress

Verbeek Solutions bouwt een groot deel van de websites in WordPress. Door het gebruik van WordPress kan u, nadat de website naar uw wensen in elkaar is gezet, de website gemakkelijk zelf onderhouden. 

Hierdoor blijven de kosten van uw website op lange termijn laag én kan u lang vooruit met de website die wij opleveren. 

Waarom een WordPress website?

WordPress is een content management systeem dat u als gebruiker de mogelijkheid biedt om uw website gemakkelijk aan te passen, te beheren en uit te breiden. Omdat dit achter uw website draait, kunt u zelf ten alle tijden de teksten, afbeeldingen en linkjes aanpassen. 

Daarnaast hoeven wij geen regel code aan te passen waardoor het voor ons minder werk is om een website te bouwen die voldoet aan uw verwachtingen. En daarom is het voor u goedkoper!

Bovendien is WordPress makkelijk uitbreidbaar. Wilt u van uw blog-website een webshop maken? Geen probleem! Binnen WordPress kan dit binnen dezelfde dag nog geregeld worden. Hierdoor is uw website snel aangepast aan uw toekomstvisie en de alsmaar veranderende markt. 

 

Aanpasbaarheid

Goedkoop

UItbreidbaar

Gemakkelijk

Overzichtelijk

iDeal betalingen

Geen code

Webshop in WordPress

Binnen het systeem van WordPress zijn er veel dingen mogelijk. Zo ook een webshop. Het systeem maakt het beheer en onderhoud van een webshop toegankelijk voor iedereen! Ondertussen kunnen uw klanten veilig afrekenen via iDeal of andere betaalmogelijkheid. 

Het systeem biedt tal van mogelijkheden: van voorraadbeheer tot automatische mailing-lijsten zodat de webshop het best aansluit bij uw bedrijf en processen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tijs Verbeek | Founder Verbeek Solutions

“Wij denken graag met U mee om tot een oplossing te komen die het best bij u en uw bedrijf past.
Tijs Verbeek – Founder Verbeek Solutions